Ons verhaal | Dutch Tree Machinery

Dutch Tree Machinery is een klein maar ervaren bedrijf met Rob Jansen en Maarten Heyms aan het roer. Zij zijn bij elkaar gebracht door een ondernemer die voor zijn bedrijf op zoek was naar betrouwbare, degelijke en modulaire machines voor zijn boomkwekerij. De krapper wordende arbeidsmarkt vraagt om oplossingen om efficiënt met minder personeel, kwalitatief en uniformere planten en bomen te kweken en leveren.

De wortels van DT Machinery liggen dus daadwerkelijk in de kwekerij. Wij kennen uw uitdagingen en testen onze machines ook altijd uitvoerig in de praktijk. Op deze manier weten wij zeker dat we ons doel nastreven: Het efficiënter inzetten van het personeel en machines in een boomkwekerij. 

Met de kennis van Rob in het ontwikkelen en tekenen van machines voor de kwekerij en het technische team van Maarten vormen zij een hele sterke basis voor het ontwikkelen van maatwerk machines. Op dit moment bestaat het assortiment uit machines voor het snoeien, rooien en opbinden van bomen en het verzorgen en beluchten van de bodem wat uiteindelijk ook bijdraagt aan de kwaliteit van uw bomen.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en denken wij graag mee in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Dus hebt u een probleem en zoekt u een technische oplossing, wij zoeken graag met u mee naar een oplossing. 

Met vriendelijke groeten, 

Rob Jansen en Maarten Heyms
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn